Функционалност на сайтовете

Всеки клиент получава административен модул в който може да редактира текстовото съдържание на сайта без никакви специални компютърни умения. Лесно и удобно! Така текста може да бъде редактиран точно според неговите изисквания за пунктуация и подредба на абзаци и изречения.

Лесна админ система

Лесен административен панел.

Административната част на изградените уеб сайтове е изцяло на български език, с изключителна интуитивност и семпла визия. Наши клиенти споделят, че попълването на материали в сайта е забавно като детска игра. Бързо и елементарно. Не са нужни никакви технически умения, достатъчно е желанието за работа с админ панела.
Безплатен дизайн

Безплатен мобилен дизайн за сайт.

Всеки клиент получава безплатен мобилен дизайн, съобразен с неговите нужди и бранш на дейност. С помощта на администрацията може да променяте сами цветовете на дизайна. А с помощта на инсталираните плъгини може по всяко време да модифицирате с допълнителни изображения слайдшоуто си за начална страница.
Много вътрешни страници

Неограничен брой страници и подстраници.

Системата разполага с възможност за създаване и публикуване на неограничен брой страници с информация. Всички създадени страници, автоматично се публикуват като бутони и линкове в менютата на сайта. Така може да се съсредоточите само върху съдържанието на своя сайт, без да се обременявате със създаване на бутони и навигация.
Уеб редактор

Уеб редактор на принцип "дръпни, влачи и пусни".

Революционна технология за изграждане на уеб сайтове! В горната част на админ панела са разположени блокове (джаджи), необходимо е просто да ги издърпате и завлачите на мястото на което искате да се появи: текст, снимка, галерия, коментари, въпроси, таблица, файлове за теглене, форми за комуникация с потребители.
Многоезична админ система

Допълнителни езици за сайта.

Искате допълнителен език за Вашия сайт? Никакъв проблем! Админ панелът разполага със секция в която може да уточните колко и кои езици да се публикуват в сайта. Добавете нов език, създайте или копирайте страници от сайта, които ще са предназначени за него. И воала! Вече разполагате с многоезичен сайт в рамките на няколко минути. Бъдете достъпни за цял свят.
Мобилна версия за сайта

Мобилна версия за сайт.

Модерните технологии ни дадоха възможност да използваме интернет през мобилните си апарати. Но защо не всички уеб сайтове се "отварят"? Това е така, защото сайта трябва да разполага с версия, с която е възможно да се получи и съответно обработи и визуализира информацията през мобилния апарат. Всеки наш темплейт ви създава автоматично олекотена мобилна версия.
Модул за галерия

Джаджа за снимки и галерии от снимки.

Може да качите единична снимка в сайта, но може да създадете и галерия от няколко снимки. Джаджа Галерия ще се погрижи да създаде автоматично малки тъмпнели за изображенията и ще ги форматира в нужния размер. Всички изображения се качват автоматично без да е нужно да извършите операцията за всяко едно изображение поотделно.
Контакт форма

Джаджа за създаване на форми.

Бързо създаване на форми за запитване, за контакт или поръчка от посетители на сайта. Завлачете джаджа Контакт форма и създайте желаните от вас полета за попълване - име, имейл и т.н. Не се тревожете не е нужно да пишете програмен код, просто изберете от наличните опции какви полета да съдържа формата за сайта и публикувайте смело!
Файлове за теглене

Джаджа за теглене на файлове.

Джаджа Файлове ще се погрижи лесно и бързо да качите файловете на сървъра и ще постави автоматично линк към файла за теглене. Подайте на своите клиенти пълна и подробна информация за своите услуги или продукти, като им дадете възможност да изтеглят от сайта брошури, ценоразписи, графики и т.н.

Изработката на сайт с посочените функционалности струва над 1000 лева.

Спестете ги сега!